Pasul 1. Gasiti produsele care va intereseaza

Puteti folosi butonul de cautare rapida, care se afla in partea dreapta sus a ecranului. Introduceti date despre denumirea produsului dorit sau caracteristicile acestuia. Motorul de cautare este interactiv si afiseaza rezultatele cautarii pe masura ce completati cuvantul / cuvintele in casuta respectiva.

Puteti folosi si opţiunea de cautare avansata, care se afla tot in partea dreapta sus a ecranului. Aici puteti cauta produsul dorit in functie de anumite criterii (categoria de produse din care face parte, pret).

Sau puteti pur si simplu sa cautati in Catalogul de produse, care se afla in partea stanga a ecranului, unde produsele sunt impartite in categorii si subcategorii.

Dupa ce ati gasit produsul care va intereseaza, treceti la pasul urmator.

 

Pasul 2. Adaugati produsul ales in cosul de cumparaturi

Pentru aceasta apasati pe butonul „cumpara” situat in dreptul produsului respectiv. Pentru ca majoritatea produselor sunt disponibile in mai multe culori, trebuie sa alegeti culoarea dorita si sa introduceti numarul de bucati pe care doriti sa le cumparati. Apasati apoi butonul „adauga in cos”.

 

Pasul 3. Vizualizati continutul cosului de cumparaturi

Dupa apasarea butonului „adauga in cos”, puteai vizualiza continutul cosului de cumparaturi.

In cazul in care v-ati razgandit asupra unui produs, este suficient sa apasati pe butonul „elimina din cos”, aflat sub casuta in care se completeaza cantitatea. Pentru modificarea cantitatilor, modificati in casuta de „cantitate” si apasati apoi butonul „actualizeaza cosul”. Pentru produsele aflate in promotie, puteti vizualiza explicit discountul de care beneficiati, acesta fiind evidentiat separat.

In aceasta etapa, aveti doua optiuni: fie continuati cumparaturile, si atunci apasati butonul „continua cumparaturile”, si va intoarceti la vizualizarea produselor, fie apasati „confirma comanda” pentru a trece la pasul urmator.

Cosul de cumparaturi se poate vizualiza in orice moment pe parcursul vizitarii magazinului virtual, astfel: in cazul in care exista produse in cosul de cumparaturi, in partea dreapta a ecranului apar in sectiunea „cosul de cumparaturi”, fie apasati butonul „vezi cosul”, aflat in partea dreapta sus a ecranului, sub sigla „PROLUX – Genesis”.

 

Pasul 4. Autentificati-va

In cazul in care sunteti deja client al magazinului nostru virtual, completati in caseta din partea dreapta a ecranului central datele necesare autentificarii: adresa de e-mail si parola aleasa.

Daca sunteti client nou, va trebui sa va creati un cont. Va rugam sa completati toate campurile obligatorii, altfel nu se va crea contul.

Avantajele crearii unui cont la magazinul nostru virtual sunt urmatoarele:

  • Odata creat contul, nu va mai trebui sa completati pentru fiecare comanda informatiile referitoare la adresa de livrare si la datele Dvs. de identificare;
  • Puteti revedea comenzile anterioare, care se pastreaza in baza de date;
  • Puteti modifica oricand datele contului Dvs., adresa de e-mail sau parola;
  • Va puteti abona sau dezabona de la newsletter.
 

Pasul 5. Alegeti modalitatea de plata

Dupa autentificare, puteti alege modalitatea de plata, care poate fi:

  • Plata cu numerar la curierul care va face livrarea.
  • Plata online cu card bancar. (mobilpay.ro)
  • Transfer bancar in contul nostru. In acest caz, expedierea comenzii se va face imediat dupa primirea sumei in contul nostru.

Pentru plata prin transfer bancar, solicitati factura proforma

 

Pasul 6. Confirmati comanda

In aceasta etapa puteti revedea si modifica toate datele comenzii Dvs. Dupa confirmare, tot ceea ce va ramane de facut este sa asteptati livrarea comenzii.