Pardoseala vinil SPC

Pardoseala SPC (prescurtare pentru Stone Plastic Composite -Piatră Plastic Compozit) este un material modern de finisare a pardoselilor, compus dintr-un nucleu solid din piatră și plastic, acoperit cu un strat de finisare de înaltă calitate. Folosind printuri fotografice realiste împreună cu un strat superior de vinil transparent, reproduce identic materialele tradiționale de pardoseală, cum ar fi piatra, ceramica, mocheta sau lemnul, oferind mai multe beneficii practice.

Pardoseala SPC ECONFLOOR este obținută printr-o tehnologie patentată - Hard System, care îi conferă o rezistență la uzură cu 50% mai mare decat alte pardoseli similare, confirmată prin teste SGS.

Este compusă din 5 straturi:

1. Strat de protecție UV: îi conferă protecție și rezistență la factorii de mediu.

2. Strat de uzură de 0,55 mm : culoare vibrantă de lungă durată și întreținere usoară; jucând un rol crucial în durata de viață a plăcilor, acest strat recomandă pardoseala ECONFLOOR pentru utilizare în medii cu trafic comercial intens: supermarket-uri, mall-uri, saloane de coafură, cabinete medicale, spații de birouri, aeroporturi, studio-uri, cluburi de fitness, școli.

3. Film decorativ - imagini 3D realiste care imită identic piatra, ceramica, mocheta sau lemnul.

4. Strat suport SPC: acest strat oferă plăcilor rezistență la umiditate, mucegai, zgarieturi, impact și uzură.

5. Izolație acustica de grosime 1,7 mm inclusă: IXPE de grosime 1,5 mm + folie din aluminiu de 0,2 mm. Izolație acustică excelentă + o altă barieră impotriva mucegaiului, ceea ce recomandă pardoseala SPC ECONFLOOR pentru spații cu încălzire în pardoseală.

Avantajele pardoselei SPC ECONFLOOR:

Instalare rapidă prin sistemul click

Rezistentă la umiditate și mucegai

Rezistentă la uzură și zgarieturi

Antibacteriană

Rezistentă la incendii

Izolator fonic

Ușor de curățat și intreținut

Potrivită pentru incălzire in pardoseală

Decoruri diverse (plăci ceramice, mochetă, lemn)

Prietenoasă cu mediul

Created in 0.0186 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.