Motto: Finisati ingenios placarile ceramice!

Baghetele din PVC profile faianta sunt proiectate special pentru finisarea placarilor ceramice. Au un rol estetic, fiind disponibile intr-o larga paleta coloristica, ce permite asortarea cu orice model de placari ceramice, dar si practic: ascund muchiile ciobite, strambe, ascutite ale placilor ceramice, protejeaza placarile si ne feresc de accidentare. Baghetele din PVC se utilizeaza in spatii interioare, carora le confera o nota aparte de rafinament. Se instaleaza in timpul operatiunilor de placare, deci trebuie sa luam in calcul folosirea acestor produse inainte de a incepe placarea propriu-zisa. Gama foarte larga de culori include culori uni, dar si marmorate (in nuante ce imita piatra naturala, dar si finisaje de auriu si argintiu, satinate si mate).

Baghetele din PVC pentru muchii exterioare se utilizeaza la finisarea completa si eleganta a muchiilor exterioare ale placilor ceramice din plan orizontal si vertical. Unul dintre avantajele folosirii baghetelor din PVC este intretinerea mai usoara a curateniei in zonele placate (baie, bucatarie), datorita suprafetei curbate a profilului.
Baghetele pentru muchii exterioare sunt disponibile in diverse variante de adancime (8 mm, 10 mm, 12 mm), pentru a acomoda placi ceramice de diverse grosimi.

Baghetele din PVC pentru muchii interioare se utilizeaza la finisarea muchiilor interioare din plan orizontal si vertical: imbinarea dintre doi pereti, dintre perete si pardoseala sau dintre perete si tavan. Suprafata concava a baghetei pentru muchii interioarea ascunde eventualele neregularitati rezultate in urma taierii placilor, iar spatiul astfel finisat capata un aspect elegant si ingrijit.
Cand se foloseste la imbinarea dintre pardoseala si perete, bagheta concava din PVC are rol de plinta, facilatand mentinerea curateniei din zonele in care este utilizata.
Baghetele pentru muchii interioare se pot asorta cu baghetele pentru muchii exterioare, fiind disponile in aceeasi gama variata de culori. Baghetele pentru muchii interioare sunt disponibile in doua variante de adancimi (9 mm si 12 mm), si pot acomoda placi ceramice mai subtiri sau mai groase.