Motto: Estetic si rezistent

Profilele Soft Grip sunt formate din baza si acoperire. Se monteaza baza in acelasi timp cu placarea iar acoperirea se monteaza la final. Pentru profilele din aluminiu, intre baza si profilul superior se monteaza o garnitura de cauciuc, aceasta ofera o etansare de calitate. Aceasta categorie de profile de finisaje Soft Grip cuprinde; treceri din aluminiu, treceri din PVC, protectii de trepte din aluminiu si plinte din aluminiu.

Trecerile Soft Grip pentru diferenta de nivel din eloxALUM20® au un design modern, stil rampa, compensand in mod elegant si discret diferentele de nivel dintre doua suprafete la nivelul pardoselii. Eloxajul confera suprafetei exterioare a profilelor rezistenta la actiunea agentilor externi.

Plinta metalica este ideala pentru realizarea unei imbinari ingrijite intre perete si pardoseala. Realizeaza o terminatie uniforma, mascand rostul inestetic dintre pardoseala si perete, conferind astfel spatiului un aspect ingrijit.

Protectiile de trepte Soft Grip din aluminiu ofera un grad sporit de siguranta in utilizare si permit mascarea muchiilor deteriorate ale treptelor.
Rizurile cu care sunt prevazute au un important rol antiderapant. Un avantaj este montarea profilului superior la final astfel evitanduse murdarirea lui in timpul lucrarilor de plac