Motto: "Calitatea e profilul tau!"

Originalitatea unui ambient este data de particularitatile tuturor componentelor care alcatuiesc decorul. Materialele folosite la amenajare, mobilierul si finisajele inteligent alese se rasfrang asupra ansamblului. Sistemele de finisaj si accesoriile profesionale propuse de Efinisaje se adreseaza celor interesati de stil si confort. Pe parcursul amenajarii se ivesc situatii neprevazute, pentru care aparent nu exista solutii tehnice usor realizabile. In realitate solutii exista: finisajele marca PROLUXTM- GENESISTM, care reflecta grija pentru detaliu si lucrul perfect finisat. Gama de produse oferita de Efinisaje este foarte variata: peste 2500 de tipo-dimensiuni si culori; unicitatea acestora rezulta din combinatia de util si tehnic, practic si estetic.

Baghetele din PVC sunt ideale la placarea peretilor si pardoselilor, finisand cu succes muchile exterioare si interioare ale diverselor suprafete, cand in urma taierii placilor au aparut imperfectiuni (muchii ascutite, ciobite sau strambe). Disponibile in culori diverse (uni si marmorate), contribuie la crearea unui ansamblu original acolo unde sunt utilizate. Baghetele metalice finiseaza imbinarea interioara dintre perete si pardoseala/tavan, treapta si contratreapta si protejeaza muchiile exterioare ale diverselor suprafete placate (cu gresie, faianta, granit) sau terminatiile pardoselilor flotante (parchet). Raspund tuturor cerintelor decorative si mascheaza subtil neajunsurile amenajarii.

Trecerile de pardoseala ofera solutii practice si estetice pentru toate problemele legate de amenajarea pardoselilor. Acopera rosturile dintre suprafete cu aceeasi inaltime, rezolva elegant diferenta de nivel intre pardoseli si realizeaza imbinari intre diverse materialele de finisaj: gresie/parchet, gresie/gresie, mocheta/parchet. Trecerile de pardoseala sunt disponibile intr-o mare varietate de modele, finisaje si dimensiuni, conturand discret suprafetele pe care le delimiteaza.

Protectiile pentru trepte protejeaza marginile de scara si confera siguranta in utilizarea acestora. Adaptate oricarui tip de spatiu si trafic, protectiile de trepte finiseaza trepte placate cu gresie, marmura, parchet, mocheta. Indiferent de particularitatile individuale (perforate sau neperforate, cu caneluri sau rizuri), protectiile pentru trepte dau spatiului o nota de rafinament si confort.